SYROP KOKOSOWY
100% BIO
z nektaru kwiatu palmy kokosowej
Syrop kokosowy Coco Farm powstaje z nektaru kwiatu palmy kokosowej. W czasie kwitnienia z nacięć w młodych pędach wydobywa się słodki płyn. Wolno odparowywany, staje się klarownym syropem o karmelowym zapachu i smaku. W regionie Pacyfiku nektar ten nazywany jest krwią palmy kokosowej, drzewa uważanego za symbol życia. Syrop kokosowy Coco Farm jest cenną, w pełni naturalną alternatywą dla cukru białego i innych pozbawionych wartości słodzików. Wzbogaca dietę o wartości odżywcze zawarte we wnętrzu ekologicznej palmy kokosowej.
Syrop kokosowy Coco Farm 100% BIO:
- 100% naturalny
- nieoczyszczony
- niski IG
- produkt certyfikowany BIO
Zastosowanie:
Syrop kokosowy nadaje karmelowy smak napojom i słodkim wypiekom, takim jak ciasta, gofry, omlety, placki i naleśniki. Doskonale sprawdza się jako polewa deserów, koktajli, musli, jogurtów i sałatek, nadając im atrakcyjny wygląd i zapach.